Na een paar dagen Taste of Amsterdam is manlief weer thuis. Oei, dan ligt de lat wel hoog…..maar ik laat mij niet uit het veld slaan!!!!!!
Kom maar op, ik durf de uitdaging wel aan met mijn Hoisin-pruimen pork!
Na een paar dagen Taste of Amsterdam is manlief weer thuis. Oei, dan ligt de lat wel hoog…..maar ik laat mij niet uit het veld slaan!!!!!!
Kom maar op, ik durf de uitdaging wel aan met mijn Hoisin-pruimen pork!
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks Bekijk meer berichten