
En dan ben je weer thuis. Na een goed bord erwtensoep en boerenkool, verlang ik toch weer naar de heerlijke dumpings uit Singapore. Met eend, kip met… soms wist ik het niet eens.
Wat ben ik dumpling addict geworden.
Dus vandaag dumplings met gehakt en garnaal. Ik ben benieuwd of jullie mijn passie gaan delen.
KLIK HIER voor recept
Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten