
De Pulled Pork staat nu in de combi- stoom oven van AEG. Lekker garen op een lage temperatuur met de toevoeging van stoom. Het zal wel een paar uurtjes gaan duren maar valt deze homp vlees als draadjes uit elkaar. Loopt het water je al in de mond… kom dan morgen proeven bij Keukencentrum Marssum.
Natuurlijk heb ik hier het recept.
Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten