De schappen van de winkels liggen al enkele weken vol met pepernoten, de zwarte piet discussie is weer volop in gang.
Yup! tijd voor stoofvlees met speculaas.
De schappen van de winkels liggen al enkele weken vol met pepernoten, de zwarte piet discussie is weer volop in gang.
Yup! tijd voor stoofvlees met speculaas.
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks Bekijk meer berichten