
De paasdagen staan weer voor de deur en dan begin ik automatisch aan asperges te denken. Laat ik als paasidee maar eens beginnen met de groene.
Wat dacht je van een beenhammetje gevuld met groene asperges, nootjes, pancetta, gemengde champignons in een jasje van bladerdeeg.
KLIK HIER voor recept.
Kijk ook eens op dit heerlijke voorafje/ borrelhapje
Groene asperges met een krokant laagje

Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten