Hallo, lang geleden, daarom misschien even uitleg.


Dat is lang geleden…blog je nog? Kook je niet meer? Wat doe je nu?
Vragen die ik de laatste tijd regelmatig krijg, dus vind ik dat ik even uitleg moet geven.
Ik ben er nog steeds …… maar ik ben de laatste maanden aan het revalideren geweest.

Even kort door de bocht, ik ben van mijn zolder gevallen op mijn hoofd, na een logeerpartij in het ziekenhuis heb ik de laatste maanden rust moeten nemen.

Mijn botbreuken zijn geheeld en het gaat redelijk/goed met mijn hoofd.
Ik zeg, redelijk, voel me prima, gaat echt goed maar zie nog steeds dansende lettertjes op mijn computer.

Dat is ook de reden waarom ik geen recepten heb gepost.
Gedurende afgelopen maanden heb ik veel gekookt, ik geniet en relax ervan, het uitwerken is gewoon iets minder.

Ik wil toch weer graag beginnen want ik mis het wel.
Dussssss….. morgen op mijn verjaardag het eerste recept. Ps bedankt dat jullie niet hebben afgehaakt!

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?