Gelukkig heb ik de foto nog.


Wil je nog een stukje?
Neem nog een stuk boterkoek mee naar huis.
Vergeet je boterkoek niet!

Pfffff……die koek is weg, gelukkig maar.
Ik moet ook geen koek maken met de ingrediënten: karamel, noten witte chocolade en fudge.
Das vragen om problemen. Gelukkig heb ik de foto nog!

KLIK HIER voor recept van gevulde karamel boterkoek met noten en spijs

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?