
Mijn favoriete seizoen is de herfst.
En bij de herfst horen stoofpotjes…., heerlijk wandelen in het bos die zijn mooiste kleuren laat zien.
En dan bij thuiskomst de geur van zo’n goedgevulde stoofpan.
Wandelschoenen uit, sloffen aan en even een blokje op de haard.
Hu?,…… mijn sloffen zijn nog niet uit de kast geweest, mijn slippers zijn nu echt aan vervanging toe.
Is het wel herfst? Oh ja, ik ruik de geur van een goedgevulde stoofpan door het keukenraam.
Recept voor gestoofde kippendijen met abrikozen, cranberry’s en citroen
Kijk ook eens naar:
Gestoofde kip met appel
Italiaanse kippenstoof met spek en Chianti
Pollo ala Miranda
Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten