Heimwee naar Zuid-Afrika


In ben de afgelopen weken totaal verliefd geworden op Zuid-Afrika: de mensen, het land, de kleuren de geuren geweldig.
Eten en drinken in Zuid-Afrika is een feest.

De complexe historie van dit land heeft voor een diverse keuken gezorgd.
Veel leuke mensen ontmoet en lekkere recepten meegekregen.

1 daarvan is Tomato Bredie een tomaten stew die ik de eerste avond in Kaapstad gegeten heb.

KlIK HIER voor recept:

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?