Kerst? Ja, maar voor de lekkerste Mincemeat moet je nu toch echt aan de slag.


Ik hoor jullie zeggen: hoe kan je nu al aan kerst denken?
Maar de voorbereiding van dit heerlijke ingrediënt begint nu al.

Mincemeat! Een heerlijke zoete kruidige vulling die je voor veel gebak en lekkernijen kunt gebruiken. Mincemeat moet je zeker 1 maand van tevoren maken, de smaken kunnen dan lekker intrekken.

Vorig jaar had ik het niet gemaakt,daar baalde ik best wel van.
Ik dacht 6 weken geleden, dit gaat me niet weer gebeuren.

28 graden of niet…… deze kerst heb ik Mincemeat.
Super lekker in kerstbrood/krans, appeltaart en notenflapjes. (natuurlijk komen deze op de site).
Als je de Mincemeat in de koelkast bewaard  blijft deze zeker een jaar goed.

KLIK HIER voor recept

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: