Amandelspijs

amandelspijs

Amandelspijs

Ingrediënten voor 500 g amandelspijs:

250 g amandelmeel
250 g fijne kristalsuiker
schil van 1 kleine citroen ( goed schoon geboend)
beetje water
1 vers ei

Bereiding:

  • Meng het amandelmeel met de suiker en het ei in een blender.
  • Was de citroen goed en rasp hiervan de schil. ( mocht je niet van citroen houden, kan je deze weglaten)
  • Voeg de rasp en 2 tl water met het geheel.
  • Verpak de spijs in huishoudfolie en/of doe in een bakje en bewaar deze in de koelkast tot gebruik.

Omdat je een vers ei gebruikt zou ik dit recept max 2 dagen voor gebruik maken, je kan het natuurlijk ook invriezen dan is het spijs zeker 3 maand houdbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: