Gemarineerde Spaanse olijven

th[4]
Ingrediënten:
 
6 el rode balsamico azijn
1 tl komijnpoeder
1 gedroogde Spaanse peper
verse tijm
laurier blaadje
gedroogde oregano
6 teentjes knoflook
500 g groene olijven
water
grof zout

Bereidingswijze:

  • Azijn met 3 eetlepels water vermengen.
  • Roer de komijn erdoorheen.
  • Het gedroogde Spaanse peper fijnmalen.
  • Blaadjes van de verse tijm in kleine stukjes snijden.
  • Knoflookteentjes uitpersen
  • Tijn en Oregano door de knoflook roeren.
  • Olijven afspoelen en uit laten lekken.
  • Geef de olijven een tik zodat die iets openbarsten.
  • Schep ze daarna door het kruidenmengsel en voeg er zout aan toe.
  • Laat 24 uur staan.
  • Schep de olijven af en toe om. Bewaar ze in de koelkast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: