Ingrediënten voor 4 avocado’s
2 avocado’s
½ blikje wilde rode zalm ( blikje van 213 g)
10 groene olijven, in partjes gesneden
10 kappertjes, fijngehakt
2 el Parmezaanse kaas
5 zongedroogde tomaatjes
peper
zout
4 cherrytomaatjes met kroontje
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 190 ̊C.
- Snij de avocado’s door het midden en verwijder de pit.
- Schep het vruchtvlees uit de avocado’s. ( laat de schil heel).
- Snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Meng de blokjes door alle andere ingrediënten.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Schep het mengsel in de schil van de avocado’s.
- Druk in elke avocado een tomaatje met kroontje.
- Bak de avocado’s in 15 minuten gaar.
- COMBI-STOOMOVEN 180 ̊C./weinig vocht/15 min.
Succes!