Gevulde avocado’s Italiaanse stijl.


Ingrediënten voor 4 avocado’s

2 avocado’s
½ blikje wilde rode zalm ( blikje van 213 g)
10 groene olijven, in partjes gesneden
10 kappertjes, fijngehakt
2 el Parmezaanse kaas
5 zongedroogde tomaatjes
peper
zout
4 cherrytomaatjes met kroontje

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 190 ̊C.
  • Snij de avocado’s door het midden en verwijder de pit.
  • Schep het vruchtvlees uit de avocado’s. ( laat de schil heel).
  • Snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • Meng de blokjes door alle andere ingrediënten.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Schep het mengsel in de schil van de avocado’s.
  • Druk in elke avocado een tomaatje met kroontje.

  • Bak de avocado’s in 15 minuten gaar.
  • COMBI-STOOMOVEN 180 ̊C./weinig vocht/15 min.

Succes!

%d bloggers liken dit: