Pesto Genovese di Enrico

42

Ingrediënten:

6 verse takjes Basilicum alleen blaadjes
2 teentjes knoflook
50 g Parmezaanse kaas
30 g Pecorino kaas
40 g pijnboompitten
80 ml extra virgin olijfolie
Een mespuntje zeezout ( met zeezout blijft de pesto mooi groen)

 

Bereiding:

  • Was en droog de basilicumblaadjes.
  • Pel de knoflook.
  • Wrijf de knoflook fijn ( gebruik een vijzel).
  • Voeg de pijnboompitten toe en vijzel door tot er een crème ontstaat.
  • Voeg de pijnboompitten toe en wrijf en tot een crème.
  • Voeg de basilicum en zout toe en blijf de stamper tegen de zijkant van de vijzel wrijven.
  • Voeg nu druppelsgewijs de olie toe.

Succes!
 

One thought on “Pesto Genovese di Enrico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: