Pittige gamba’s met honing/ketjapsaus en kokosrasp

Pittige gamba spiesjes met honing saus

Ingrediënten:

1 zak reuzengarnalen 500 g ( ong. 21 stuks)

gar
1 dl zoete chilisaus
15 ml ketjap manis
5 ml limoensap
3 teentjes knoflook ( uit de knijper)
½ tl vijfkruidenpoeder
2 tl bruine basterd suiker
5 el honing
3 el ketjap manis
½ gesnipperd rood pepertje
kokosrasp
saté pennen

Bereiding:

  • Laat de garnalen ontdooien.
  • Rijg de garnalen op een pen ( 3 per pen)
  • Meng alle ingrediënten lekker door elkaar heen.
  • Giet alles over de Garnalen en laat minstens 2 uur in de koelkast marineren.
  • Bak de garnalen in een pan/ of op de bbq.
  • Meng de honing en de ketjap door elkaar.
  • Giet de saus over de pennen.
  • Top het geheel af met kokosrasp.

Mjam.

Prettig weekend!

 

 

 

 

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?