Ingrediënten:
12 plakjes serrano ham
200 ml rode balsamico azijn
20 g bruine suiker
100 ml honing
120 g suiker
2 el pijnboompitten
milde geitenkaas bv. geitenkaas met honing 45+
4 lente uitjes
tuinkers
Bereiding:
- De balsamico de honing en de suiker op een laag vuur laten inkoken tot ongeveer de helft.
- Het stroopje af laten koelen.
- Snij de lente ui in ringetjes.
- Verdeel de geitenkaas over 12 plakjes serranoham.
- Verdeel de ringetjes lente ui over de geitenkaas.
- Rol de plakjes op.
- Rooster de pijnboompitten.
- Zet 4 mooie bordjes klaar en leg op elk bordje 3 rolletjes.
- Giet het stroopje over de rolletjes.
- Serveer met geknipte tuinkers en pijnboompitjes.
Succes!
Stroopje over? Geen probleem, deze is ook lekker bij een kaasplateau.