Spaanse tomaten salade

FullSizeRender

Ingrediënten:
500 g verschillende soorten tomaten
1 teentje knoflook
1 el balsamico azijn
3 el olijfolie
Zout en peper
150 g Manchego (Spaanse kaas ook gewoon in nl verkrijgbaar)
blaadjes verse basilicum
Bereiding:

  • Knoflook pureren.
  • Doe de knoflook in een bakje en voeg de olie en balsamico azijn toe.
  • Snijd de Manchego in kleine blokje van 0,5 cm
  • Voeg de Blokjes Manchego bij de olie en laat ong half uurtje staan.
  • In de tussentijd kan je de tomaten wassen en in driehoekjes snijden.
  • Voeg na een half uur het mengsel en de tomaten goed door elkaar.
  • Voeg peper en zout naar smaak toe.
  • Serveer met een paar blaadjes basilicum.

Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: