Spaanse tomaten salade

FullSizeRender

Ingrediënten:
500 g verschillende soorten tomaten
1 teentje knoflook
1 el balsamico azijn
3 el olijfolie
Zout en peper
150 g Manchego (Spaanse kaas ook gewoon in nl verkrijgbaar)
blaadjes verse basilicum
Bereiding:

  • Knoflook pureren.
  • Doe de knoflook in een bakje en voeg de olie en balsamico azijn toe.
  • Snijd de Manchego in kleine blokje van 0,5 cm
  • Voeg de Blokjes Manchego bij de olie en laat ong half uurtje staan.
  • In de tussentijd kan je de tomaten wassen en in driehoekjes snijden.
  • Voeg na een half uur het mengsel en de tomaten goed door elkaar.
  • Voeg peper en zout naar smaak toe.
  • Serveer met een paar blaadjes basilicum.

Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?