Broodje tonijn met appel
voor 4 broodjes
Ingrediënten:
4 plakken brood
1 blikje tonijn ( uitgelekt)
bosje bieslook
sap van 1/2 limoen
1 appel
4 el mayonaise light
8 zwarte ontpitte olijven
1 el kappertjes
2 zoetzure augurken
Voor de garnering:
mosterd dille saus
pijnboompitjes
paar plukjes tuinkers
peper
zout
Bereiding:
- Laat de tonijn uitlekken
- Snij alle ingrediënten fijn.
- Meng de mayonaise door de tonijn met het sap van de limoen en voeg alle gesneden ingrediënten toe.
- Maak op smaak met peper en zout.
- Rooster 4 broodjes.
- Rooster de pijnboompitjes.
- Verdeel de tonijn over de 4 broodjes.
- Serveer met geroosterde pijnboompitjes een plukje tuinkers en een paar druppels honing mosterd saus.
Succes!