Spaanse huzarensalade

FullSizeRender

Ingrediënten:
Voor 4 personen

2 eieren
2 aardappelen
1 wortel
1 blikje tonijn in olijfolie
50 gram doperwten
6 theelepels mayonaise
12 groene olijven
5 ansjovis
beetje azijn

Bereidingswijze:

• Aardappelen schillen en 20 minuten laten koken.
• Schil ondertussen de wortel en laat de wortel en de twee eieren de laatste 8 minuten meekoken.
• Laat alles uitlekken in een vergiet.
• Aardappelen en wortel in stukjes snijden.
• Eieren laten schrikken onder koud water en pel ze vervolgens in plakjes.
• Aardappelen, wortel en eieren mengen.
• Voeg de tonijn met olijfolie toe
• Snijd de ansjovis in kleine stukjes en voeg deze ook toe.
• Voeg tot slot een beetje azijn en mayonaise toe.
• Goed roeren en decoreren met groene olijven.

En klaar is je tapa!

One thought on “Spaanse huzarensalade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: