Spaanse huzarensalade

FullSizeRender

Ingrediënten:
Voor 4 personen

2 eieren
2 aardappelen
1 wortel
1 blikje tonijn in olijfolie
50 gram doperwten
6 theelepels mayonaise
12 groene olijven
5 ansjovis
beetje azijn

Bereidingswijze:

• Aardappelen schillen en 20 minuten laten koken.
• Schil ondertussen de wortel en laat de wortel en de twee eieren de laatste 8 minuten meekoken.
• Laat alles uitlekken in een vergiet.
• Aardappelen en wortel in stukjes snijden.
• Eieren laten schrikken onder koud water en pel ze vervolgens in plakjes.
• Aardappelen, wortel en eieren mengen.
• Voeg de tonijn met olijfolie toe
• Snijd de ansjovis in kleine stukjes en voeg deze ook toe.
• Voeg tot slot een beetje azijn en mayonaise toe.
• Goed roeren en decoreren met groene olijven.

En klaar is je tapa!

1 reactie

  1. Pingback: La Ensadilla Rusa/ Spaanse Huzarensalade |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: