Koffie ijs met witte chocolade en bokkenpootjes

ijskoffie

Koffie ijs met witte chocolade en bokkenpootjes
voor 4  personen

Voor dit heerlijke ijsje heb ik de nieuwste ijsvariatie van de Coop gebruikt.
Bakjes van 225 ml in de smaak espresso roomijs, koffie roomijs en cappucino roomijs.

ijs

Ingrediënten:
2 verschillende soorten koffie ijs.
half pak bokkenpootjes
5 el smeerbare witte chocolade pasta ( Penottie of eigen merk)
4 takjes munt
4 glazen
10 pistache nootjes
4 bokkenpootjes heel

ing ijs

Bereiding:

  • Hak de bokkenpootjes grof.
  • Hak de pistachenootjes fijn.
  • Schep 5 el witte chocolade pasta in een kom en verwarm deze 1 minuut op 800 watt in de magnetron.
  • Meng 3/4 gehakte bokkenpootjes met 3/4 chocolade.
  • Verdeel het mengsel van witte chocolade en bokkenpootjes over 4 glazen.
  • In elk glas 2 bollen verschillende soorten koffie ijs.
  • Strooi hierover de overgebleven gehakte bokkenpootjes.
  • Giet hierover de overgebleven witte chocolade.
  • Strooi hier over de gehalte pistache nootjes.
  • Serveer met een takje munt en een heel bokkenpootje.

Yummie.

Succes!

%d bloggers liken dit: