Koffie ijs met witte chocolade en bokkenpootjes
voor 4 personen
Voor dit heerlijke ijsje heb ik de nieuwste ijsvariatie van de Coop gebruikt.
Bakjes van 225 ml in de smaak espresso roomijs, koffie roomijs en cappucino roomijs.
Ingrediënten:
2 verschillende soorten koffie ijs.
half pak bokkenpootjes
5 el smeerbare witte chocolade pasta ( Penottie of eigen merk)
4 takjes munt
4 glazen
10 pistache nootjes
4 bokkenpootjes heel
Bereiding:
- Hak de bokkenpootjes grof.
- Hak de pistachenootjes fijn.
- Schep 5 el witte chocolade pasta in een kom en verwarm deze 1 minuut op 800 watt in de magnetron.
- Meng 3/4 gehakte bokkenpootjes met 3/4 chocolade.
- Verdeel het mengsel van witte chocolade en bokkenpootjes over 4 glazen.
- In elk glas 2 bollen verschillende soorten koffie ijs.
- Strooi hierover de overgebleven gehakte bokkenpootjes.
- Giet hierover de overgebleven witte chocolade.
- Strooi hier over de gehalte pistache nootjes.
- Serveer met een takje munt en een heel bokkenpootje.
Yummie.
Succes!