Poffertjes met blauwe bessen en botercrème

poffertjes met blauwe bessenVoor de poffertjes:
Ingrediënten:

250 g bloem
4 tl bakpoeder
Mespuntje zout
350 ml karnemelk
4 el suiker
150 g blauwe bessen

Voor de botercrème:
Ingrediënten:

 125 g poedersuiker
70 g ongezouten roomboter
Bereiding:

  • De eieren, meel, bakpoeder, zout en suiker vermengen ( staafmixer).
  • Poffertjespan invetten.
  • De holletjes voor 75% met het beslag vullen .
  • Druk in elk holletje een paar blauwe bessen
  • Als het beslag van boven niet meer vochtig is omdraaien met satéprikker.
  • Niet te lang op de kant van de bosbessen bakken.
  • Roomboter met poedersuiker vermengen.
  • Leg de poffertjes op een bord en maak het af met een lekkere dot botercrème en poedersuiker.

Succes!

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?