Chocolade blaadjes

Ingrediënten:

1 kleine reep witte chocolade
groene kleurstof
bakpapier
satéprikker
sjabloon VOORBEELD

Bereiding:

  • Smelt de witte chocolade au bain Marie.
  • Voeg groene kleurstof toe.
  • Maak een cornetje Zie filmpje van AH
  • Vul het cornetje.

image

  • Leg het sjabloon onder het bakpapier en zet met een plakbandje vast
  • Teken eerst de omtrek van de blaadjes.

image

  • Voeg daarna in.
  • Laat 1 minuutje drogen.

image

  • Teken met een satéprikker de nerven.
  • Laat het geheel drogen.
  • Voorzichtig van het bakpapier trekken.

Succes!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: