Brocetta chimichurri Andaluz

img_4021
Brocetta chimichurri Andaluz
Ingrediënten:

½ ui, gesnipperd
½ rode paprika, in flinter kleine stukjes
2 teentjes knoflook, geperst
1 tl gehakte peterselie
½ theelepel Cayenne peper
½ tl paprika poeder
½ tl gedroogde tijm
½ tl oregano
snufje laurierpoeder
1 chili peper, zaadlijsten verwijderd en in zeer dunne stukjes gesneden
mespuntje zwarte peper
zout
100 ml droge witte wijn
½ sap van een citroen of limoen
Flinke scheut olijf olie.
1 entrecote 200 g

Bereiding:

  • Meng alle ingrediënten door elkaar en laat dit een uurtje tot rust komen.
  • Snij de entrecote in dunne plakjes ong. 1 cm en bak deze op hoog vuur even om en om ( alleen dichtschroeien).
  • Leg de plakjes entrecote op een stokbroodje en giet hierover een beetje saus.

Succes!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: