Champignons met pesto en spekjes

pestochampignonsgiflogo

Ingrediënten:
voor 10 champignons

10 grote kastanje champignons
100 g groene pesto uit potje ( lekkerder is natuurlijk zelfgemaakt hier recept)
parmezaanse kaas
100 g spekjes
15 g nootjes
4 zongedroogde tomaatjes op olie

pestoingr

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • Snij de tomaatjes zeer fijn en vermeng deze met de pesto en de spekjes.
  • Haal de steeltjes uit de champignons en hol de champignon iets meer uit met een theelepeltje of meloenlepeltje.

pestouithollen

  • Vul de champignons.
  • Hak de nootjes in kleine stukjes en strooi deze samen met de Parmezaanse kaas over de champignons.
  • Bak de champignons 30 minuten op een rooster of in een ovenschaal met gaatjes.

pestogevuld

  • Leg hier wel een opvangbakje onder, er komt nl. nogal veel vocht vanaf.
  • Serveer met een paar druppeltjes pesto.

 

Succes!

pestochampignonsgiflogo

%d bloggers liken dit: