Crostini’s met biefstuk en champignonvariatie

crostini1

Crostini’s met biefstuk en champignonvariatie

Ingrediënten:
Voor 16 crostini’s

16 sneetjes stokbrood
250 g. biefstuk
1 ui
150 g gemengde champignon
50 g spekreepjes
1 teen knoflook
geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding:

  • Leg de biefstuk een uurtje voor bereiden uit de koelkast.
  • Een pan zonder olie goed heet laten worden dan pas de olie erin.
  • Bak de biefstuk aan beide kanten ong. 3 minuten.
  • Houd de biefstuk in beweging door de biefstuk over de pan te bewegen. ( gebruik spatel geen vork).
  • Haal de biefstuk uit de pan en breng op smaak met peper en zout.
  • Laat de biefstuk onder aluminiumfolie rusten.
  • Leg de stokbroodjes onder de gril en laat ze goudbruin worden.
  • In het vet van de pan bak je de spekjes ongeveer 4 minuten.
  • Voeg dan de gesneden champignons, geperste knoflookteen en gesnipperd uitje toe.
  • Bak nog een paar minuten door.
  • Snijd de biefstuk op de draad in kleine plakjes.
  • Leg de crostini’s op een bord en leg hier de plakjes biefstuk op.
  • Dan het champignon mengsel.
  • beetje peper en evt. zout.
  • Serveer met geraspte Parmezaanse kaas en peterselie.

Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: