Crostini’s met biefstuk en champignonvariatie

crostini1

Crostini’s met biefstuk en champignonvariatie

Ingrediënten:
Voor 16 crostini’s

16 sneetjes stokbrood
250 g. biefstuk
1 ui
150 g gemengde champignon
50 g spekreepjes
1 teen knoflook
geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding:

  • Leg de biefstuk een uurtje voor bereiden uit de koelkast.
  • Een pan zonder olie goed heet laten worden dan pas de olie erin.
  • Bak de biefstuk aan beide kanten ong. 3 minuten.
  • Houd de biefstuk in beweging door de biefstuk over de pan te bewegen. ( gebruik spatel geen vork).
  • Haal de biefstuk uit de pan en breng op smaak met peper en zout.
  • Laat de biefstuk onder aluminiumfolie rusten.
  • Leg de stokbroodjes onder de gril en laat ze goudbruin worden.
  • In het vet van de pan bak je de spekjes ongeveer 4 minuten.
  • Voeg dan de gesneden champignons, geperste knoflookteen en gesnipperd uitje toe.
  • Bak nog een paar minuten door.
  • Snijd de biefstuk op de draad in kleine plakjes.
  • Leg de crostini’s op een bord en leg hier de plakjes biefstuk op.
  • Dan het champignon mengsel.
  • beetje peper en evt. zout.
  • Serveer met geraspte Parmezaanse kaas en peterselie.

Succes!

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?