Escalivada amb anchovy/ geroosterde groenten met ansjovis.

ANCHOVIS

 

  • 2 groene paprika’s
  • 2 rode paprika’s
  • 4 sneetjes brood liefst boerenbrood
  • 8 verse ansjovis ( maar mag natuurlijk ook 1 of 2 kleine blikjes ansjovis zijn)

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • Rooster de paprika’s ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze geblakerd zijn.
  • Stop de paprika’s in een plastic zak.
  • Sluit de zak af en laat de paprika’s 10 minuten afkoelen.
  • Trek de velletje van de paprika’s (dat gaat nu heel gemakkelijk) en verwijder de zaadjes en de zaadlijsten.
  • Rooster het boerenbrood
  • Beleg het boerenbrood rijkelijk met de paprika
  • Leg daarop de ansjovis
  • Heb je ansjovis uit blik en verwarm ze even 10 sec. in de magnetron.( ps zonder blikje)

 

 

Gezellige avond gewenst!

1 reactie

  1. Pingback: Escalivada amb anchovy/ geroosterde groenten met ansjovis. |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: