Gamba marinade variaties

garnalen

Gamba’s met knoflook en peterselie

Ingrediënten

1000 g ongepelde gamba’s
8 el olijfolie
3 teentjes knoflook uit de knijper
2 el fijngeknipte peterselie
1 el vers citroen- of limoensap
1 el cajunkruiden
peper

De gamba’s minstens 30 minuten in bovenstaand mengsel marineren.

Knoflook gamba’s

Ingrediënten

1000 g ongepelde gamba’s
4 teentjes knoflook uit de knijper
2 tl verse gember wortel
8 el olijfolie

De gamba’s minstens 30 minuten in bovenstaand mengsel marineren.

Oosterse gamba’s

Ingrediënten

1000 g ongepelde gamba’s
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook uit de knijper
3 kemirnoten
2 tl verse gember wortel
1 tl kerriepoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl Laos
Sap van 1 limoen
1 tl ketjap asin

De gamba’s minstens 30 minuten in bovenstaand mengsel marineren.

Beetje pittige gamba’s

Ingrediënten

1000 g ongepelde gamba’s
4 teentjes knoflook uit de knijper
3 kemirnoten
100 ml chilisaus
3 el worcestersaus
Snufje zout
1 tl tabasco
De gamba’s minstens 30 minuten in bovenstaand mengsel marineren.

One thought on “Gamba marinade variaties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: