Ingrediënten:
1 bos ui
150 g paddenstoelenmix
2 zongedroogde tomaatjes op olie
50 g gorgonzola
10 grote pasta schelpen
20 g parmezaanse kaas
1 sjalotje
2 knoflooktenen
paar blaadjes verse basilicum
2 el pijnboompitten
10 grote pastaschelpen
Bereiding:
- Kook de schelpen volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Giet een scheutje olie in een pan.
- Bak hierin het knoflook en het sjalotje glazig.
- Voeg de pijnboompitten toe.
- Bak 1 minuut mee en voeg dan de champignonmix toe.
- Zodra de champignons gaar zijn zet je het gas uit en voeg je de gorgonzola toe.
- Snij de zongedroogde tomaatjes fijn en voeg deze toe.
- Goed doormengen.
- Laat afkoelen en voeg nu gesneden basilicum en ringetjes bos ui toe.
- Vul de afgekoelde schelpen.
- Bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas en zet 5 minuten onder de gril.
Succes!