Piri piri champignons

flatchampignons
Ingrediënten:
voor 10 stuks

10 flats of portabella’s
2 witte uien
250 g gerookte spekreepjes
Piri piri saus ( verstegen) in de supermarkt
bieslook
geraspte kaas
aluminiumfolie

Bereiding:

    • Verwarm de oven voor op 220°C.
    • Haal de steeltjes (als ze er nog inzitten) uit de champignons.

flatss

    • Snijd de uien in kleine stukjes.

flat5

    • Voeg hierbij de spekreepjes en 1/3 potje piri piri saus.

flat6

    • Als er nog steeltjes in de champignons zaten, snij deze dan ook fijn en voeg toe.

flat3

    • Goed mengen.

flat4

    • Vul de champignons ruim met vulling en strooi een beetje geraspte kaas erover.
    • Let op! nu kan je 2 dingen doen.
    • Je kan de champignons verpakken in aluminiumfolie of op een rooster leggen met een opvangbak eronder.
    • Champignons bevatten veel water.
    • Als je de champignons in aluminium verpakt hebt: knip dan voor opdienen een gaatje in de onderkant zodat het water kan weglekken.
    • Op de BBQ ong. 40 minuten ( af en toe even kijken)
    • In de oven 40 minuten op 220°C.
    • Serveren met geknipte bieslook.

flat2

Succes!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: