Pittige knoflook gamba’s

vrijmibogambas

Pittige knoflook gamba’s
hapje voor 2 personen

Ingrediënten:

250 g gamba’s
5 teentjes knoflook
flinke scheut olijfolie
zout
peper
1 lente-ui
2 tl chili ringen
1 tl paprikapoeder
halve limoen

vrijmiboing

Bereiding:

  • Laat de gamba’s ontdooien.
  • Dep ze droog.
  • Snij ½ bosuitje in ringetjes.
  • Hak de knoflook klein.
  • Meng nu de gehakte knoflook, gamba’s, ringetjes van de lente-ui , paprikapoeder en de chili ringen door elkaar heen.
  • Vleugje peper en zout toevoegen.

vrijmivorec

  • Leg het geheel in een vuurvast schaaltje.
  • Bak het geheel 35 minuten op 220 C.

Serveer met een paar ringetjes lente-ui, kwart limoentje, lekker sausje en een paar stukjes brood om lekker in de olie te dippen.

Succes!

vrijmibogambas

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?