Pittige knoflook gamba’s

vrijmibogambas

Pittige knoflook gamba’s
hapje voor 2 personen

Ingrediënten:

250 g gamba’s
5 teentjes knoflook
flinke scheut olijfolie
zout
peper
1 lente-ui
2 tl chili ringen
1 tl paprikapoeder
halve limoen

vrijmiboing

Bereiding:

  • Laat de gamba’s ontdooien.
  • Dep ze droog.
  • Snij ½ bosuitje in ringetjes.
  • Hak de knoflook klein.
  • Meng nu de gehakte knoflook, gamba’s, ringetjes van de lente-ui , paprikapoeder en de chili ringen door elkaar heen.
  • Vleugje peper en zout toevoegen.

vrijmivorec

  • Leg het geheel in een vuurvast schaaltje.
  • Bak het geheel 35 minuten op 220 C.

Serveer met een paar ringetjes lente-ui, kwart limoentje, lekker sausje en een paar stukjes brood om lekker in de olie te dippen.

Succes!

vrijmibogambas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: