Saucijzenbroodjes met sesam en Parmezaanse kaas


Ingrediënten voor 24  kleine broodjes.

1 bladerdeeg op rol 40×24 cm ( versafdeling)
5 stuks varkens chipolataworstjes
1 ei
1 el Parmezaanse kaas
1 el sesamzaadje
gerookte paprikapoeder

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 ̊C
  • Snij de bladerdeeg door het midden (lange kant)
  • Smeer bovenkant in met ei.
  • Leg de worstjes aan de onderkant van de rol en rol de worstjes in het bladerdeeg.

 

  • Smeer de rollen in met ei en besprenkel met sesamzaadjes, Parmezaanse kaas en een snufje paprikapoeder.

  • Snij elke rol in 12 stukken ( ik knip met een schaar).

  • Oven 20 minuten
  • Combi-stoomoven weinig vocht 195 ̊C/ 18 minuten

Succes!

%d bloggers liken dit: