Gebakken octopusjes

squid-471807_640[1]

Ingrediënten:

500 g octopusjes (of tentakels) vaak wel op de vismarkt te vinden.
1 middelgrote rode ui
1 teentje knoflook
verse peterselie
zout
olijfolie

Bereidingswijze:

  • De tentakels of octopusjes goed wassen.
  • Met keukenpapier droogdeppen.
  • Een flinke scheut olijfolie in de pan.
  • Voeg fijngesneden ui en uitgeperst teentje knoflook toe.
  • Even aanfruiten en dan voeg je de gehakte peterselie toe.
  • Bak zonder te roeren de octopusjes 4 tot 5 minuten.
  • Zout naar smaak toevoegen.
  • Zet de borden alvast klaar want het lekkerste zijn ze als je ze direct serveert.

En geloof me lekker zijn ze!

One thought on “Gebakken octopusjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: