Gebakken octopusjes

squid-471807_640[1]

Ingrediënten:

500 g octopusjes (of tentakels) vaak wel op de vismarkt te vinden.
1 middelgrote rode ui
1 teentje knoflook
verse peterselie
zout
olijfolie

Bereidingswijze:

  • De tentakels of octopusjes goed wassen.
  • Met keukenpapier droogdeppen.
  • Een flinke scheut olijfolie in de pan.
  • Voeg fijngesneden ui en uitgeperst teentje knoflook toe.
  • Even aanfruiten en dan voeg je de gehakte peterselie toe.
  • Bak zonder te roeren de octopusjes 4 tot 5 minuten.
  • Zout naar smaak toevoegen.
  • Zet de borden alvast klaar want het lekkerste zijn ze als je ze direct serveert.

En geloof me lekker zijn ze!

1 reactie

  1. Pingback: Pulpitos a la Catalana / Gebakken octopusjes |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: