Gegrilde kipfilet met gedroogde tomaat en ricotta

kip met ricottagifGegrilde kipfilet met zon-gedroogde tomaatjes en ricotta
voor 4 personen

Ingrediënten:

150 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
75 g ricotta
1 el geraspte Parmezaanse kaas.
3 el fijn geknipte bieslook
400 g kipfilet
gekookte pasta

kip met ricotta ingredienten

Bereiding:

  • Laat de tomaten goed uitlekken.
  • Snij de tomaten ragfijn.
  • Voeg nu de ricotta en de Parmezaanse kaas toe.
  • Schep het geheel goed om.
  • Meng nu het bieslook er door.
  • Snijd de kipfilets door het midden.
  • Leg de kipfilets tussen 2 stukjes plastic folie en sla dit plat. ( bv. met een koekenpan).
  • Bestrooi de dunne plakken met peper en zout.
  • Gril of bak de filets gaar.

kip met ricotta oven

  • Leg 1 of 2 filets op de pasta en schep hier een flinke schep saus op.
  • Serveer de filets met een beetje geknipte bieslook, geroosterde pijnboompitten en rucola.

 

Succes!

kip met ricottagif

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: