Romig vispannetje met zalm en tilapiafilet

vispannetje2

Romig vis pannetje met zalm en tilapiafilet
voor 4 personen

Ingrediënten:

300 g tilapia filet in blokjes
250 g zalmfilet in blokjes
1 rode paprika in reepjes
1 el mosterd
sap van 1 citroen
1 el dille
1 tl paprikapoeder
4 lente-uitjes in ringen
1 knoflookteen uit de pers
1 prei in ringen gesneden
200 ml room crème fraîche
1 el gehakte peterselie
boter
olijfolie
zout
peper

ingredienten vispannetje

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 180ºC
  • Bak de lente-uitjes, preiringen, knoflook en de paprika 5 minuten in olijfolie.
  • Voeg paprika poeder en peterselie toe.
  • Bestrooi de visjes met zout en peper.
  • Vermeng de crème fraîche met de mosterd en het sap van de citroen.
  • Voeg hierbij de gebakken lente-uitjes, knoflook, paprika en 1 el dille.
  • Vet 4 ovenschaaltjes in met boter.
  • Verdeel de vis over de ovenschaaltjes ( kan ook 1 grote ovenschaal zijn).
  • Giet hier het mengsel overheen.
  • Zet de schaaltjes 30 minuten onderin de oven.
  • Serveer met rijst, gebakken aardappels/puree of een frisse salade.

Succes!

 

vispannetje2

%d bloggers liken dit: