Romig vis pannetje met zalm en tilapiafilet
voor 4 personen
Ingrediënten:
300 g tilapia filet in blokjes
250 g zalmfilet in blokjes
1 rode paprika in reepjes
1 el mosterd
sap van 1 citroen
1 el dille
1 tl paprikapoeder
4 lente-uitjes in ringen
1 knoflookteen uit de pers
1 prei in ringen gesneden
200 ml room crème fraîche
1 el gehakte peterselie
boter
olijfolie
zout
peper
Bereiding:
- Verwarm de oven op 180ºC
- Bak de lente-uitjes, preiringen, knoflook en de paprika 5 minuten in olijfolie.
- Voeg paprika poeder en peterselie toe.
- Bestrooi de visjes met zout en peper.
- Vermeng de crème fraîche met de mosterd en het sap van de citroen.
- Voeg hierbij de gebakken lente-uitjes, knoflook, paprika en 1 el dille.
- Vet 4 ovenschaaltjes in met boter.
- Verdeel de vis over de ovenschaaltjes ( kan ook 1 grote ovenschaal zijn).
- Giet hier het mengsel overheen.
- Zet de schaaltjes 30 minuten onderin de oven.
- Serveer met rijst, gebakken aardappels/puree of een frisse salade.
Succes!