Tilapiafilet met garnalen en zongedroogde tomaatjes uit de oven

tilapiafiletlogoIngrediënten:
voor 4 personen.

4 tilapiafilets
500 g tijgergarnalen
1 potje Boursin cuisine knoflook met fijne kruiden
3 lente-uitjes
2 teentjes knoflook
50 ml droge witte wijn
10 zongedroogde tomaatjes.

tilapiaing

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Leg in een vuurvaste ovenschaal de tilapiafilets.
  • Leg de garnalen op de filets.
  • Strooi hier de ringetjes lente-ui op.
  • Pers het knoflook en snij de tomaatjes zeer fijn en voeg deze ook toe.

tilapiain pan

  • Vermeng de Boursin met de witte wijn giet/strijk deze over het geheel.

tilapia bedekt

  • Zet de schaal 20-25 minuten in de oven.

Stoomoven 20 min. 50% stoom 180 °C

Succes!

tilapiafiletlogo

%d bloggers liken dit: