Marsepein eikeltjes met chocolade

image

Ingrediënten:

groene marsepein
1 kleine reep pure chocolade
steeltjes van bv. kersen/malusappeltjes of gewoon kleine takjes

Bereiding:

  • Draai kegeltjes van de marsepein.
  • Leg de kegeltjes even te rusten in de koelkast.

image

  • Inmiddels kan jij de pure chocolade au bain marie laten smelten.
  • Druk de kegeltjes 1/3 in de chocolade.

image

  • Laat ze rusten op een bakpapier.
  • Na 10 minuten steek je de steeltje in de dop.

image

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: