Ingrediënten:
gele marsepein
cakejes kant en klaar of gekocht
sesamzaadjes
cherries van haribo
groene zure matten
witte chocolade
chocoprinsen of andere chocoladekoekjes
suikerstiften geel en rood
Bereiding:
- Als je de cakejes zelf maakt, volg dan de instructies op het pak.
- Smeer de bovenkant in met een geklutst eitje en strooi sesamzaadjes op de bovenkant.
- Heb je gekochte cakejes, smeer dan de bovenkant in met een geklutst eitje, strooi er sesamzaadjes op en leg 5 minuten onder de gril.
- Smelt de chocolade au bain marie.
- Rol de marsepein zeer dun uit en snijd hier vierkantjes uit.
- Snij driehoekjes van de groene matten.
- En nu is het een kwestie van de hamburger in elkaar zetten.
- Snijd de cakejes door.
- Drupje chocolade.
- Chocoprins.
- Drupje chocolade.
- Marsepein.
- Drupje chocolade.
- Drie of 4 stukjes mat ( laten uitsteken).
- Drupje chocolade.
- 1 cherries snoepje met de kersjes naar de buitenkant.
- Met de stiften maak je het ketchup en mayonaise effect.
- Drupje chocolade.
- En kapje erop.
Succes!