Spaanse wentelteefjes – Torrijas

th[4]

Ingrediënten:

1 stokbrood
eieren
100 ml melk
1 theelepel kaneelpoeder
(bruine) suiker
olijfolie

Bereiding:

  • Het stokbrood schuin in lange plakken snijden.
  • Eieren loskloppen.
  • De melk verwarmen totdat deze lauw is.
  • Roer de suiker en de kaneel door de melk.
  • De plakken brood om en om door de melk halen
  • De plakken brood om en om door de losgeklopte eieren halen.
  • In een grote koekenpan de helft van de olie verhitten.
  • De Plakken brood aan beide kanten goudbruin bakken.
  • Haal ze uit de pan en beestrooien met kaneel en (bruine) suiker.
  • Laten afkoelen of warm serveren.

De Spanjaarden gieten er het liefst nog warme chocolade over.
Ach ja waarom ook niet…. afvallen doen we na de vakantie wel weer.

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?