Spaanse wentelteefjes – Torrijas

th[4]

Ingrediënten:

1 stokbrood
eieren
100 ml melk
1 theelepel kaneelpoeder
(bruine) suiker
olijfolie

Bereiding:

  • Het stokbrood schuin in lange plakken snijden.
  • Eieren loskloppen.
  • De melk verwarmen totdat deze lauw is.
  • Roer de suiker en de kaneel door de melk.
  • De plakken brood om en om door de melk halen
  • De plakken brood om en om door de losgeklopte eieren halen.
  • In een grote koekenpan de helft van de olie verhitten.
  • De Plakken brood aan beide kanten goudbruin bakken.
  • Haal ze uit de pan en beestrooien met kaneel en (bruine) suiker.
  • Laten afkoelen of warm serveren.

De Spanjaarden gieten er het liefst nog warme chocolade over.
Ach ja waarom ook niet…. afvallen doen we na de vakantie wel weer.

3 Comments

  1. Pingback: Torrijas……. want afvallen, doen we na de vakantie wel weer. |

  2. Pingback: Torrijas……. want afvallen, doen we na de vakantie wel weer. |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: