Tagliatelle tricolore met garnalen, zalm en gorgonzola

taglitelle gif

Tagliatelle tricolore met garnalen, zalm en gorgonzola
voor 4 personen

300 g gekleurde tagliatelle
1 ui
2 el olijfolie
200 ml crème fraîche
25 g gesnipperde bieslook
250 g zalmsnippers
200 g grote garnalen
handje vol zwarte olijven
100 g gorgonzola in stukjes
200 g peultjes in ruitjes gesneden
pijnboompitten
sla

ingredienten

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Snipper ondertussen de ui.
  • Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min.
  • Snijd de peultjes in ruitjes en blancheer deze kort 3/4 min.

peultjes in kookvocht

  • Voeg de garnalen en 10, in plakjes gesneden olijf, toe en bak deze 2/3 minuten mee.
  • Laat de peultjes uitlekken en voeg toe aan de ui en de garnalen. Bak 3 min mee.

garnalen en peultjes in de pan

  • Voeg nu de crème fraîche en de gorgonzola toe.
  • Laat het geheel in elkaar over smelten. 2 min.
  • Voeg als allerlaatste de zalmsnippers en de bieslook toe.
  • 1 min. laten pruttelen
  • Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
  • Serveer met een beetje bieslook ,olijven, schepje pijnboompitten en een beetje sla.

Succes!

taglitelle gif

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: