Tagliatelle tricolore met garnalen, zalm en gorgonzola

taglitelle gif

Tagliatelle tricolore met garnalen, zalm en gorgonzola
voor 4 personen

300 g gekleurde tagliatelle
1 ui
2 el olijfolie
200 ml crème fraîche
25 g gesnipperde bieslook
250 g zalmsnippers
200 g grote garnalen
handje vol zwarte olijven
100 g gorgonzola in stukjes
200 g peultjes in ruitjes gesneden
pijnboompitten
sla

ingredienten

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Snipper ondertussen de ui.
  • Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min.
  • Snijd de peultjes in ruitjes en blancheer deze kort 3/4 min.

peultjes in kookvocht

  • Voeg de garnalen en 10, in plakjes gesneden olijf, toe en bak deze 2/3 minuten mee.
  • Laat de peultjes uitlekken en voeg toe aan de ui en de garnalen. Bak 3 min mee.

garnalen en peultjes in de pan

  • Voeg nu de crème fraîche en de gorgonzola toe.
  • Laat het geheel in elkaar over smelten. 2 min.
  • Voeg als allerlaatste de zalmsnippers en de bieslook toe.
  • 1 min. laten pruttelen
  • Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
  • Serveer met een beetje bieslook ,olijven, schepje pijnboompitten en een beetje sla.

Succes!

taglitelle gif

 

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?