Salmorejo Cordobés

img_3967

Salmorejo Cordobés

Ingrediënten:

1 k rijpe tomaten
200 g oud brood, liefst stokbrood
100 ml olijf olie
I teentje knoflook
10 g zout
peper

extra:

4 gekookte eieren
100 g gebakken ham of spekjes

Bereiding:

    • Bak de spekjes.
    • Kook de eieren.
    • Blendeer de tomaten met het knoflook en het zout.
    • Voeg druppelsgewijs de olijf olie toe.
    • Blendeer het oude brood mee.
    • Voeg peper naar smaak toe.
    • Zet de soep 1 uur koud weg.
    • Serveer met uitgebakken spekjes en dun gesneden eitje.

Succes!

img_3965

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: