Pink Porky nectarinetaart

pink porkyvoor 8 personen

Ingrediënten:

7 nectarines. (niet te rijp)
vers bladerdeeg ( tante Fanny)
2 volle el Marcipano smaak Pink Porky
amandelschaafsel
poedersuiker
20 g pure chocolade/ Nutella mag ook
50 g suiker
5 kersen of amarenen.

108

  • De oven voorverwarmen op 210 ºC.
  • Nectarines in partjes snijden
  • Smeer een laag bakblik in.
  • Leg het bakblik op het bladerdeeg en snijd het rond uit.
  • (zorg dat de vorm ongeveer 2 cm groter is dan het bakblik)
  • Prik met een vork gaatjes in de bodem.
  • Verwarm de Marcipano in een pan.
  • Voeg 40 gram suiker toe.
  • Laat de suiker oplossen in de Marcipano.
  • Voeg de nectarines toe.
  • Laat 5 minuten mee pruttelen.
  • Leg nu de nectarines in waaiervorm op het bladerdeeg.
  • Geraspte amandelschaafsel erover.
  • In het midden van de waaier giet je de Nutella of gehakte chocolade.

109

  • Het geheel kan nu 35 minuten in de oven op 210 ºC.
  • Een paar amarenen of kersen in het midden.
  • Even laten afkoelen en serveren met een beetje poedersuiker.

Succes!!

One thought on “Pink Porky nectarinetaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: