Gegrilde kipfilet met zon-gedroogde tomaatjes en ricotta
voor 4 personen
Ingrediënten:
150 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
75 g ricotta
1 el geraspte Parmezaanse kaas.
3 el fijn geknipte bieslook
400 g kipfilet
gekookte pasta
Bereiding:
- Laat de tomaten goed uitlekken.
- Snij de tomaten ragfijn.
- Voeg nu de ricotta en de Parmezaanse kaas toe.
- Schep het geheel goed om.
- Meng nu het bieslook er door.
- Snijd de kipfilets door het midden.
- Leg de kipfilets tussen 2 stukjes plastic folie en sla dit plat. ( bv. met een koekenpan).
- Bestrooi de dunne plakken met peper en zout.
- Gril of bak de filets gaar.
- Leg 1 of 2 filets op de pasta en schep hier een flinke schep saus op.
- Serveer de filets met een beetje geknipte bieslook, geroosterde pijnboompitten en rucola.
Succes!